Populære indlæg

onsdag den 30. maj 2012

Søn tjekker fars massageklinik

En søn havde svært ved at forstå, hvad der blev af hans pensionerede fars lommepenge. Da junior lagde sig i faderens fodspor, opdagede junior, at senior besøgte en massageklinik. Da faderen var væk igen, gik sønnen i faderens fodspor, ind på klinikken, hvor der ganske rigtigt blev ydet den type varer, som der blev reklameret for på et skilt ude på gaden i byen Johor baru, som grænser op til Singapore.

Så langt så godt.

Da den lovlige massage var klaret, blev sønnen spurgt om han ville have ekstra ydelser af en mere intim karakter.

Og da gik det op for sønnemand, hvad hans kinesiske farmand brugte sin opsparing og de lommepenge som sønnen og hans søskende gav faderen.

Og den klinik som den pensionerede far og bedstefar besøgte mindst én gang om ugen, er ikke alene. En undersøgelse har vist, at der alene i Johor Baru, det er der Lego åbner et Lego Land senere på året, findes mindst 70 klinikker, som giver vidt forskellige typer af massage.

Undersøgelsen konkluderer, at klinikkerne ofte henvender sig til folk ude i samfundets marginaler, pensionister som døjer med ensomhed, og som har penge nok til at betale for lidt fornøjelse.

Den omtalte fader brugte i følge sønnen omkring 1.000 bath (35 US $) pr besøg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar