Populære indlæg

tirsdag den 18. maj 2010

Pattaya: Svensker arresteret - mistænkt for narkohandel

ThailandNøglen: Svenskeren Henrik Christian Koch, 40, er blevet arresteret i Pattaya, mistænkt for narkohandel sammen med sin thai kæreste Khun Paweena, 21.
Er politiets mistanke korrekt, kan den svenske mand se frem til en længere periode i et af Thailands berygtede fængsler.

I forsøget på at undgå anholdelse forsøgte Henrik Christian Koch sig med bestikkelse. Politiet har forklaret den lokale presse at han tilbød dem 1. mio. bath for at ”glemme alt”, skriver både PattayaOne og PDN.

Han havde dog kun 500.000 bath til rådighed.

Forsøget på bestikkelse af thailandsk politi kan være en alvorlig sag, hvis politiet afviser bestikkelsen. I sidste uge blev en frivillig politimand smidt ud af det frivillige korps efter at have forlangt 10.000 bath for at få løsladt en 16- årig ladyboy som var blevet taget med amfetamin piller på sig. Ladyboyens venner, som skaffede de 10.000 bath, er dog så vidt vides ikke blevet anklaget for bestikkelse.

Tilbage til den formodede narkohandler fra Sverige.

Den svenske statsborger og hans langt yngre thailandske kæreste i weekenden afsløret med en ladt revolver, og flere forskellige ulovlige narkotika.

Politiet i Pattaya havde fået en gruppe udlændinge i deres kikkert, fordi disse solgte narko til turister. Måske har nogle af de lokale narkohandlere følt at de omtalte udlændinge kom lidt for tæt på den ”lokale risskål” og derfor sendt en tip eller sytten til Pattaya Politi.

En af narkosælgerne, som måske endda var leder af projektet, blev lokaliseret til at bo på Four Seasons Hotel, værelse nr. 724. Manden som formodes at være en af lederne af et forhandlernet blev identificeret som Henrik Christian Koch, en svensk statsborger, var Ganske rigtigt på værelset sammen med sin kæreste Khun Paweena.

Ud over den ladte revolver fandt politiet mindre mængder af narko, plus 500.000 bath.

Både svenskeren og hans kæreste er nu sigtet for narkohandel. Svenskeren er desuden sigtet for at være i besiddelse af en ladt revolver og for forsøg på at bestikke politiet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar