Populære indlæg

mandag den 31. maj 2010

Thailand: Flere kvinder lokkes til at ryge

ThaiNøglen: Antallet af kvinder som fristes af at fylde deres lunger med livsfarlig røg, det kaldes cigaretrygning, er for første gang i 20 år steget, siger regeringskilder.

Nyheden om at thai kvinder lokkes af rygningens fortræffeligheder kommer I forbindelse med fejringen af dette års “World No Tobacco Day 2010”, som faktisk falder på denne mandag.

Sundhedsminister Jurin Laksanavisit udtalte I går at han er bekymret over den voldsomme aggressive markedsføring, som tobaksselskaberne burger specielt til at overbevise kvinder om at de skal begynde at ryge.

Omkring 42.000 thailændere dør af tobaksrygning hver eneste dag, det er én ud af hver 10 dødsfald i kongeriget, siger sundhedsminister Jurin.

Det totale tal af rygende kvinder i Thailand formodes at være ca. 840,000. Det er et forholdsvis lille tal i forhold til den samlede befolkning på i alt ca. 60 mio.


Speaking yesterday at a seminar, "Women: The Tobacco Industry's Victims", the minister said smoking was the world's No.1 killer after high blood pressure.

One out of every 10 fatalities is caused by smoking.
Posted by Red. at 21:13 0 comments
Labels: Helse, Oversat og bearbejdet af AsienNøglen, Samfund, Sundhed, Thailand Samfund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar