Populære indlæg

mandag den 24. maj 2010

Pattaya: Sydamerikaner og hans thai kæreste kører galt på MC og får kraniebrud

ThailandNøglen: En Colombiansk statsborger og hans thailandske kæreste er i øjeblikket i intensiv behandling på et hospital i Pattaya, efter at de var involveret i en MC ulykke på Syd Pattaya's Bali Hai pier.

Uheldet skete tidligt søndag morgen, skriver PDN.

Klokken var 04.30 da politiet i Pattaya modtog en anmeldelse om en alvorlig MC ulykke i Pratamnak Hill området.

Da politiet ankom til ulykkesstedet fandt de Mr. John Alexander Delgado, 22, fra Columbia.

Mr. Delgado og hans thailandske kæreste Miss Athitaya Kunsuwan, 33, havde været involveret i en høj hastigheds motorcykel ulykke.

En lægeundersøgelse afslørede at den blødende Mr. Delgado havde fået kraniebrud, og man mistænkte at han også havde brækket halsen.

Hans thailandske kæreste, Miss Kunsuwan, var heldig med at være sluppet forholdsvis uskadt i ulykken.

Både Mr. Delgado og Miss Kunsuwan blev straks transporteret til Pattaya Memorial Hospital, efter at de var blevet stabiliseret på selve ulykkesstedet.

Tilbage på asfalten lå en alvorligt skadet Kawasaki ER6N 650 motorcykel, som parret havde kørt på, da turen endte frygteligt galt, skriver PDN.

Politi har afhørt et vidne til ulykken, som erklærede, at parret havde kørt hurtigt langs Bali Hai, og at de tilsyneladende mistede kontrollen over MCen.

Både Mr. Delgado og Miss Kunsuwan røg over et rækværk og faldt 5-6 meter ned på fortovet.

Politiet fortsætter med deres undersøgelser, når Mr. Delgado er i stand til at kommunikere og svare på forskellige spørgsmål i relation til ulykken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar