Populære indlæg

tirsdag den 18. maj 2010

Pattaya: To thai mænd på Beach Road arresteret med “falsk” narko

ThailandNøglen: To mistænkelige mænd som holdt til på Pattaya Beach Road blev anholdt af politiet, da man fandt både almindelig ulovlig narko, og falsk narko på dem, skriver PDN.

Da politiet dykkede ned i deres sags mapper, fandt de beviser på at de to tidligere er blevet idømt straffe for salg af narko, og de blev derfor arresteret.

Politiet fik øje på de to tidligt tirsdag morgen. De mistænkte forsøgte da flygte, da de opdagede at de pludselig var blevet politiets eftertragtede bytte, men flugtforsøget mislykkedes, og den korte tur til Pattaya Politi Station som også er på Beach Road tog sin begyndelse.

De to arrestanter var alt i alt i besiddelse af tre små poser hash, fire amfetamin piller, fem tuber Ice, og en ukendt mængde af falsk heroin som var pakket i sugerør.

Efter yderligere efterforskning af de to anholdte, nemlig Khun Prapat Thongkham, 30, og Khun Saphat Sanrum, 38, afslørede parret at de jævnligt har solgt falsk narko til udlændinge, mest på Beach Road, og at de tidligere har været anholdt for den type forseelse.

Begge forklarede at de var tvunget til ulovligheder, fordi det var umuligt for dem at finde fast lovligt og lønnet arbejde.

De to sælgere er nu sat i forvaring, og de kan derfor blot vente på, at myndighederne kommer til deres sag en gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar