Populære indlæg

mandag den 24. maj 2010

Pattaya: Kaos på politistation efter to kvinders tasketyveri

ThailandNøglen: To gemene tasketyvetøser måtte lægges i håndjern på Pattaya politistation, efter at et almindeligt gement tasketyveri på Hollywood Diskoteket i Pattaya, medførte absolut kaos på politistationen.

De to kvinder Khun Nantida, 29 og Khun Supaporn, 35 år blev anholdt og bragt til stationen efter at en medgæst havde fået stjålet sin håndtaske på diskoteket.

Mens medgæsten havde boltret sig på dansegulvet, havde de to thai kvinder benyttet sig af ”fri adgang” til håndtasken og dens værdier.

To vidner på diskoteket havde set de to ”lette” håndtasken for 700 bath plus to mobil telefoner. Tasken havde de smidt bag en dør, ude af øje ude af sind. Eller ?

Og der var så lagt op til en hel almindelig sag med anholdelse, rapportskrivning osv. osv., troede alle på politistationen hvor de fleste går rundt og tror at de simpelthen h a r set alt. Intet kan længere overraske.

Og så alligevel.

Den ene af de anholdte foretog hvad hun selv beskrev som et meget vigtigt opkaldt til hendes egen far, som hun insisterede på var en meget højt rangeret officer.

I PDNs beskrivelse af sagen fremgår det ikke hvilken type officer, politi eller hær, men…

Og så gik der ellers hul på bylden.

Khun Eyerin blev hysterisk og udluftede hendes vrede på en lokal journalist, som fik sit kamera flået ud af hans hænder.

Den hysteriske tyv begyndte at skrige og råbe, og politiet kiggede på i forbløffelse, men besluttede at lade hende fortsætte sin tirade, indtil hun foretrak til et hjørne af lokalet hvor hun begyndte at græde.

Der havde åbenbart ikke været hjælp at hente fra den betydningsfulde fader i den anden ende af telefonsamtalen.

Begge mistænkte befandt sig tydeligt i noget man kan beskrive som en beruset tilstand. De fik tid til at falde til ro, før politiet fortsatte processen og anklagede dem for tyveri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar