Populære indlæg

torsdag den 27. maj 2010

Pattaya: Politiet jagter ejeren af en ulovlig abort klinik

ThailandNøglen: Politiet har onsdag udført en razzia mod en klinik, efter at der I længere tid har været forlydender om at der på klinikken blev udført aborter, noget som er ulovligt i følge thailandsk lovgivning, skriver PDN.

Da politiet ankom til virksomheden med det fine navn “Pattaya 3rd Road Clinic”, havde de en ransagelseskendelse med. Den havde de fået ved at fortælle en dommer om alle de forlydender de havde hørt i tiden inden anmodningen om ransagelseskendelsen.

På det formodede gerningssted, en 3 etagers forretningsejendom fandt politiet ud af som det første, at licensen til at drive en medicinalklinik var udløbet sidste år, hvilken måned det skete i, nævnes ikke i artiklen fra PDN

Efterforskningen udviklede sig derefter trin for trin, faktisk kom man helt op på 3de sal, før man fandt den forventede ulovlige abort klinik.

Beviserne på hvad der foregik, var stort set linet op, lige fra røngten billeder til 29 forskellige hjælpemidler eller lignende, som allerede havde været brugt til at fremprovokere illegale aborter.

Politiet beslaglagde derefter et næringsbrev, nogle ID kort som tilhørte Khun Somjai Buasaen, 43, samt klinikkens manager Khun Nisa Theerasujimnut, 21, og yderligere to ansatte var anholdt på politistationen på Beach Road i Pattaya.

Under afhøringen erklærede eller hævdede den unge manager på 21, at hun var en niece af den ulovlige kliniks ejer, nemlig Khun Buasaen.

Hun forklarede desuden til politiet, at hun ikke havde den mindste viden om hvad der foregik oppe på 3de sal.

Den ansvarlige for hele operationen, Politioberst Suwanla-ong erklærede at man nu gik efter ejeren Miss Buasaen, og efter den læge som var registreret på den licens som udløb en gang sidste år, dennes navn er Dr. Khun Chanwit Sattayaprasert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar