Populære indlæg

torsdag den 27. maj 2010

Pattaya: Løb tør for benzin og stjal så en taske

ThailandNøglen: Lige efter solopgang torsdag modtog politiet en anmeldelse af et tasketyveri på Third Road tæt ved Sophon Market, skriver PattayaOne.

Den mistænkte var flygtet rundt omkring hjørnet med sit bytte. Men to MC taxichauffører forfulgte manden, som de fandt på en servicestation i Soi Kow Noi, hvor han var i gang med at købe benzin til sin egen MC.

Tasketyven viste sig at være Khun Ransan, 31, som virkede ret beruset.

Det tror pokker.

I følge mandens forklaring til politiet havde han brugt aftenen på en Karaoke Bar. Da han havde brugt alle sine penge havde han pludselig to problemer. Dels kunne han ikke drikke mere, dels manglede han penge til benzin, hans MCs tomme benzin tank nærmest skreg på mere brændstof.

Han kontaktede en politi officer og bad om 40 bath til benzin, men blev afvist.

Ok. Ville politiet ikke hjælpe ham med at forblive en lovlydig borger, matte han selv gå I action, ja det var vel sådan det foregik.

Lidt senere fik ha øje på en kvinde som sad bagerst på en anden MC. Og endnu bedre, hun bar en taske.

Han rev tasken fra hende, stak af, og så kørte han tør for benzin.

Her I dette hverdag morgen drama er vi tilbage på servicestationen hvor han blev arresteret eller tilbageholdt af de to MC taxi chauffører, som igen ringede efter politiet.

Samtidigt med at solen stod op over Pattaya tilstod Khun Ransan tasketyveriet, og han forstod nu at han havde handlet meget forkert.

Manden blev senere bragt til politistationen i Pattaya, og der fra går sagen så sin gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar