Populære indlæg

mandag den 31. maj 2010

Phuket: Tysk turist omkommer i den livsfarlige understrøm i Surin

ThaiNøglen: Det blev en tysk turist som blev den første der druknede nu hvor sæsonen for en særdeles farlig understrøm i Surin er begynd, skriver PhuketWan.

Marek Klein, 51, blev trukket op fra vandet onsdag eftermiddag. Men på det tidspunkt var han allerede død.

Hans tragiske død sandsynligvis intensivere krav om at ressorts og flyselskaber advarer deres gæster og passagerer om de livsfarlige understrømme i Surin. Hvis det ikke sker, vil der blot følge flere unødvendige dødsfald.

Marek Klein blev set i vandet, han var helt klart i nød, men der gik 30 minutter mindst, inden folk kunne komme ham til hjælp. Understrømmen var simpelthen for voldsom.

En obduktion i Vachira Hospital i Phuket City vil afgøre, hvorvidt hr. Klein druknede eller om han har lidt et hjerteanfald, mens han var i vandet.

Selv om der er sat røde advarselsflag op på strandene, bliver disse alt for ofte ignorerede af både lokale og udenlandske turister, som gør hvad de kan for at nyde deres dyrt betalte tid i Phukets paradis.
Posted by Red. at 02:43 0 comments

Emneord: Oversat og bearbejdet af AsienNøglen, Phuket, Phuket Turisme, Politi, Thailand Politi, Thailand Ulykke, Turisme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar