Populære indlæg

tirsdag den 25. maj 2010

Phuket: Turister foretrækker nu Bali

Phuket: Mens demonstranter af forskellig farve har hygget sig, kommer regningen for alle problemerne nu. Og det bliver i første omgang alle som er involveret i Phuket turisme, som betaler den, skriver Phuket Gazette.

Surt.

Men hvis du trænger til at se smilende ansigter, ja så kan du passende smutte en tur til bali, som tusinder og atter tusinder allerede har gjort det sidste år eller to.

Sidste år havde det ellers så bombeplagede Bali dets bedste år nogensinde, og takket være thai demoerne er der lagt op til endnu et jubel år.

Det er Phuket eksperten Phuket Gazette, som bringer problemet på bane, endnu en gang. Samtidigt med at flere flyruter er lukket til og fra Phuket, kommer der meldinger fra Bali om, at nye flyruter bliver etableret i de kommende dage og eller uger.

Er det bare tom snak?

Nej slet ikke. I Phuket Gazette kan så læse de smertende tal: Første kvartal i 2010 er når det gælder ankomne turister gået op til551,186, en fremgang på 18 procent sammenlignet med samme kvartal i rekordåret 2009.

Turistchefen på Bali: Subhiksu forklarer så godt hun kan, at det er australiere som udgør den største fremgang i folk, som vælger Phuket fra til fordel for Bali. Men også turister fra Frankrig og Holland skifter feriested i stor stil.

AsienNøglen var på Bali i marts i år. Fyldte restauranter og hoteller var mere reglen end undtagelsen. Priserne ligger på max 60 % af, hvad de forlanger for tilsvarende service i Phuket.

Blue Bird taxi med taximeter som en selvfølge drøner glade turister rundt på øen for stort set de samme penge som Tuk Tuk chaufførerne forlanger for en smut rundt om hjørnet på Phuket.

1 kommentar:

  1. Jamen det har de da rigtig godt af ,på phuket,så kan det være de kan lære af det,og behandle turisterne ordenligt

    SvarSlet