Populære indlæg

lørdag den 14. juli 2012

Flyv mellem Siem Reap og Sihanoukville

Cambodjas nationale luftfatsselskab, har åbnet deres anden indenrigsrute, nemlig mellem Siam Reap (ved Angkor Wat) og Cambodias alternativ til Phuket og Pattaya: Sihanoukville.

Første afgang var den 14 december 2011, og man anvender det driftsikre freanske ATR-72, med 67 sæder. Samme fly bruges blandt andet af thailandske Bangkok Air.

Der er tre ugentlige afgange, nemlig hver mandag, onsdag og fredag. Flyenene letter efter planen fra Siem Reap kl 14.10 og lander i Sihanoukville kl. 15.20.

Den modsatte vej er der afgang fra Sihanoukville til Siem Reap kl 15.50, med ankomst i Siem Reap kl. 17.00.

Det er tredje gang et flyselskab forsøger sig på ruten, og muligheden for at ruten overlever, har aldrig været bedre. Cambodja besøges af flere og flere turister. Siam Reap har en ny international lufthavn, som mest bruges af selskaber fra de asiatiske lande som Japan, Kina, og Korea.

Bangkok Air har dog i mange år betjent ruten mellem Bangkok og Siem Reap. Hvis du ankommer fra Bangkok, kan Siem Reap med bl. a. det verdenskendte Angkor Wat tempel nemt fortjene en eller to nætters mellemlanding. Du kan finde værelser fra 3 dollars og op. Det samme gælder i øvrigt i Sihanoukville. Indgangsbilletten til Angkor Wat komplekset koster omkring 20 dollars for én dag.

Tilbage til flyruten: Obs! Ruten er ny, og ifølge kommentarer på nettet, kan der være problemer med at booke billet over nettet. Det er formodentlig kun et spørgsmmål om tid, inden de får styr på den del af deres aktiviteter.

http://www.cambodiaangkorair.com/en/promotions.aspx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar