Populære indlæg

onsdag den 4. juli 2012

Ung australier afsoner nu fængselsdom for falsk voldtægt anmeldelse

Stevie Rochelle Bamford, 21, den australske turist som anmeldte en opdigtet voldtægt til politiet, har i dag den 5. juli begyndt afsoningen af sin dom.


Og hun løslades den 18 juli om morgenen, skriver Phuket Gazette.

 Værten for hendes ophold bag tremmer, bærer navnet "Phuket’s Baan Bang Jo Correctional Facility".


Kvinden var bange for at hendes kæreste, som ventede i deres dobbeltseng på hotellet, ville bliver sur, fordi hun kom sent tilbage. Så i desperation meldte hun en falsk voldtægt til politiet.

Tuk tuk chaufførerne i Phuket hører til de mest notoriske problemmagere i Phuket, branchen er jævnligt i avisen af de forkerte grunde, så de kunne sikkert godt leve uden den falske påstand om at hun var kørt hjem i en tuk tuk, hvorefter chaufføren og to andre mænd havde voldtaget hende.

CCTV kameraers optagelse beviste, at hun reelt havde taget turen hjem fra balladeland med en MC taxi.

Oops. Så klappede fælden som Stevie Rochelle Bamford selv havde kreeret. Så kvinden, som er datter af en berømt australsk rugbyspiller, tilstod.

Dommen lød på 15 dage bag tremmer.

The Land of Smiles viste sig fra dets gode side ved at lade det genforenede australske pr rejse rundt og nyde Thailand, inden Stevie skulle et smut ind i skyggen.

Det er jo et barsk samfund hu flytter ind i. Men det hjælper hende nok ikke, at hun anmelder voldtægt eller andre overgreb.

Der har i øvrigt flere flere uheldige tilfælde med unge australske turister i Phuket. En stor knægt blev nappet med sovemedicin, som han havde købt uden recept, og en ung kvinde anmeldte gods stjålet, som reelt befandt sig på hendes hotelværelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar