Populære indlæg

fredag den 20. juli 2012

Dusør til politiet for at fange mordere

Politiet har modtaget en dusør på 100.000 bath for at fange de to taskerøvere, som stod bag drabet på rejseagenten Michelle Smith fra Australien.

Politifolk får dusør, for at passe deres arbejde?

Ja. 

Og de 100.000 bath blevet overrakt tirsdag.Det skete under en beskeden ceremoni hos PTA i Rassada.

I følge Phuket Gazette udtalte PTAs vicepræsident ved overrækkelsen, at selv om drabet var en isoleret begivenhed, havde drabet alligevel sat tvivl ved sikkerheden for de mange turister, som tilbringer ferien i Phuket.

Mere end 400.000 australske turister besøgte Phuket i 2011. Vicepræsidenten mente at de fleste gæster var i Phuket uden problemer.

PTAs President Somboon Jirayus erkendte, at den intense dækning, som drabet fik i verdenspressen havde lagt meget pres på turistindustrien i Phuket. og i det øvrige Thailand.

"Men den hurtige anholdelse fjernede en del af det pres. Turistorganisationen har stadig i følge PTA præsidenten modtaget mange e-mail hvor man beder os om at takke politiet", sagde President Somboon Jirayus .

Phuket provinsens vicepolitikommandør Sakchai Limcharoen forsikrede ved samme lejlighed, at politiet ville fortsætte deres bestræbelser på at sikre turisternes sikkerhed indenfor den nye "Phuket Models" rammer.

Modellen skal ikke mindst forsøge at identificere "farlige områder".

Her følger så lidt at et guldkorn. Kære læser - vær beredt:

Områderne udvælges blandt de områder, hvor der oftest modtages klager fra vedrørende overfald, afpresning, overfal fra Tuk Tuk chauffører, og Jet Ski operatører.

Netop problemer med voldelige Tuk Tuk chauffører, blev et diplomatisk spørgsmål, da den Australske ambassadør i Thailand, James Wise, i sidste måned opfordrede politiet til en ø-dækkende aktion mod våben, inklusive Tuk Tuk chaufførernes våben.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar