Populære indlæg

tirsdag den 3. juli 2012

Politimester kræver integreret CCTV på hele Phuket

Hele paradisøen Phuket, som hvert år besøges af mindst 80.000 danskere, skal dækkes af et integreret CCTV, som styres fra det samme sted. Det skulle gavne sikkerheden på øen, som specielt den seneste tid har haft flere alvorlige sager, hvor udenlandske turister har været involveret. Blandt andet en australsk rejseagent, Michelle Smith, som blev stukket i hjertet, da hun ikke ville give slip på sin taske.

Manden bag kravet om et integreret system, hvor fra samtlige CCTV kameraer, også de privatejede, styres fra samme central, kommer fra Chefen for Phuket Provins Politi,  Politi Kommandør Chonasit Wattanavrangkul.

Han afslørede sine planer her til morgen, skriver Phuket Gazette.

"Vi arbejder nu på en CCTV projekt, der skal forbedre den offentlige sikkerhed i Phuket, ved at have alle CCTV kameraer på øen er forbundet til den samme server. Når det er gjort, vil vi forelægge det for Phukets provinsregering, " udtalte han.

Integreringen af de mange kameraer skulle efter Politi Kommandøren afhjælpe mangelen på politifolk. Øen har de seneste år efter manges mening haft for få politifolk.

"Vi vil sætte flere vejkontroller op, og overføre officerer fra Phuket Provins, som skal deltage i den lokale indsats rundt på øen. Problemet med for få politifolk er, at de tildeles i forhold til den registrerede befolkning. Hensyn til antallet af turister, og til hvor mange fra det øvrige Thailand, som mere eller mindre lovligt forsøger at finde lykken i Phuket, har borte taget.

"Phuket har kun tre administrative distrikter, og antallet af indbyggere, der er registreret som boende her, svarer slet ikke til reelle antal af borgere som lever her. Derfor har vi brug for flere officerer, " forklarede han.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar