Populære indlæg

mandag den 23. juli 2012

Gravid stjæler af nød, narkohandler kører ind i politifolk, osv.

Lad os se om dette kan blive en daglig tradition. Bare fordi man tror man har regnet den ud, kald det narkohandel med god fortjeneste, behøver man ikke at være smart. To narkohandleren i Battambang, Cambodjas næststørste by, indleverede deres MC til reparation et sted, hvor politiet var på patrulje. En amfetaminpille faldt ud af den ene narkohandlers lomme, var der kun én ting at gøre, nemlig at tilstå narkohandel. De to var tilmed velkendte af politiet, skriver Kampuchea Thmey.

En kommende mor med topmave, 25, blev anholdt lørdag for et forsøg på at stjæle fra et grossist som leverede varer til et lokalt marked i Dangkor distriktet i Phnom Penh. Det var grossisten selv, som grab den gravide kvinde i rapseriet. Derefter blev politiet tilkaldt. Sagen venter nu på at blive behandlet i retten, skriver.
Koh Santepheap.
Politiet i Kampong Cham har til avisen Koh Santepheap fortalt at tre omkom, da en flugtbilist først ramte deres fælles MC, hvorefter han stak af. Bilen var han dog tvunget til at efterlade. Politiet mener at de har et førsteklasses spor næsten direkte til den skyldige, nemlig den efterladte bils registrerings nummer.


To kvinder blev lørdag anholdt for ludomani i Phnom Penhs Daun Penh distriktet. Naboer havde klaget til politiet over at nogle kvinder var ludomaner, og at de ikke magtede at tage sig af deres familier. Nogle af kvinderne nåede at flygte inden politiet fik sat håndjern om deres håndled, så det lykkedes kun at anholdte to ludomaner. De er nu noteret for ulovligt spil, og skal stå ret foran en dommer, skriver Kampuchea Thmey

En mand i Svay Rieng slap med nød og næppe fri fra at blive morder, da politiet i samme by anholdt ham, mens han var i gang med at tæve en anden mand til døde. Den overfaldne blev formodentlig angrebet af hele fem mænd, fordi han ville flytte hjemmefra. Fire af de fem voldsmænd undslap, men politiet håber det bedste, skriver avisen  Rasmey Kampuchea.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar