Populære indlæg

tirsdag den 3. juli 2012

Biker festival i Phnom Penh forventer 60.000 deltagere

"NagaWorld Cambodja Bike Fest 2012" vil byde på underholdning og et stort MC show for både lokale og internationale entusiaster.

Flere og flere i Cambodja magter nu at investere i en stor MC. Og de MC-fans som gerne vil vise deres stolthed frem, får chancen for lige netop det, i tre dage fra og med den 6 juli til og med den 8. juli.

Festivalen, der som højdepunkter har live-koncerter, lodtrækninger og specielle middage, markerer det første samarbejde mellem NagaWorld og Cambodjas Turssit ministerium.

På toppen af det allerede nævnte er der en MC udstilling som alle tre dage åbner kl. 10.00 og har åbent til sent.

MC-entusiaster vil få mulighed for at stifte bekendtskab med motorcykler, udstyr, og af så populære mærker som Harley-Davidson, Ducati, Yamaha, Suzuki, BMW og Kawasaki.

Den sidste dag af festivalen vil omfatte tattoo kunstnere, dansere, et modeshow, en speciel MC konkurrencer, et kulturelt danseshow, og en kampagne med fokus på trafiksikkerhed i Phnom Penh.

Samme dag ankommer motorcyklister Iron Butt Association, en verdensomspændende organisation af MC-entusiaster. De kører ind i Phnom Phen i et forsøg på at komme i Guinness Book of Records, ved at køre omkring 2500 km non-stop fra Johor Bahru, (grænsen til Singapore) i Malaysia, til Phnom Penh på 36 timer. Uups- hvem talte om trafiksikkerhed.

Turen formodes at blive den største i regionen.

Der forventes cirka 60.000 deltagere i Cambodja Bike Fest 2012, inkluderet omkring 400 til 500 internationale rockere fra Malaysia, Thailand, Brunei og Singapore.

NagaWorld har brugt 300.000 dollars i at organisere begivenheden.

Der er gratis adgang til festival og udstilling, men at motorcyklister, der ønskede at deltage i showet og vise deres egne MCer frem, skal tilmelde sig i god tid og købe en festival pakke.

En $ 30 pakke indeholder en VIP middag, VIP adgangskort, Bike Festival og Iron Butt tur T-shirts, mens en $ 25 pakke inkluderer middag, passet og Iron Butt T-shirt.

149 cambodjanske og 350 internationale rockere var allerede er registreret.

Bikers interesseret i tilmelding til MC showet kan gøre det via NagaWorldshjemmeside, e-mail: bikefest@nagaworld.com eller telefon: 015 88 33 18.
Cambodja Bike Fest 2012 vil finde sted i Hun Sen Park, lige overfor NagaWorld Hotel på Sihanouk Boulevard, Phnom Penh.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar