Populære indlæg

mandag den 2. juli 2012

Brite anholdt for at sælge erotisk legetøj

Arkiv: En flittig englænder fik, måske lidt uventet, monteret et sæt håndjern omkring sine håndled, og pludselig var det slut med at producere og sælge sexlegetøj i Pattaya.

Ja. Du læste rigtigt. I byen, som også stinker af prostitution, må man ikke fremstille og sælge massageapperater og lignende.

”Ja men det vidste jeg slet ikke”, sagde Mr. Ian Keith Hoskin, 60, da det gik op for ham, at politiet mente det med håndjernene alvorligt.


Ingen legestue der.


Problemerne englænderens liv mangedobledes, da der blev gennemført en razzia mod han butik Boutique Sexy Store, på Pattaya Third Road.


Inden politifolkene gennemførte dagens måske vigtigste opgave, havde de forberedt sig grundigt. En vestlig frivillig gik ind i butikken, og købte nogle af de strengt forbudte varer, og det fik imigrationsmyndighederne, ikke politiet, de beviser som de havde brug for.


En gummi-penis her, et massageapperat her, og nu er politiet i følge lokale medier atter indblandet i sagen.


De overbeviser englænderen om at føre dem til hans lille fabrik, på Soi 5, sidevej fra Naklua Road.


En gang til fandt man masser af sexlegetøj, det meste til eksport.


Derefter var dagens arbejde stort set udført. Den begyndte, da politiet fandt mandens firma på Internettet. På englænderens hjemmeside forklarede han, som vel var sandt nok, at han havde så meget sexlegetøj, at han solgte af det.


Mr. Hoskin, som gik ind i den legesyge branche for seks år siden, da han blev pensioneret, og insisterede på, at han ikke vidste at sexlegetøj var ulovligt i Thailand.


Efter seancen blev han bragt til Imigrationskontoret i Jomtien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar