Populære indlæg

torsdag den 12. juli 2012

Elevsex viser svagheder i Thaisamfund

En videooptagelse som viser thailandske skoleelever omkring de 14 år gamle, er et tegn på nye svagheder i det thailandske samfund, Mener  Chinnapat Bhumirat, som er generalsekretær for kommissionen for den thailandske folkeskoles nederste trin, skriver The Nation.


Videooptagelsen som er spredt ud over Internettet, viser en skoleelev fremvise sine attributter, mens hun tillader en anden skoleelev at rører ved hende på en måde, som normalt kun sker bag nedrullede gardiner, og en låst dør.

Ifølge videoen er eleverske fra 7ende til 9ende klassetrin.

Det korte videoklip dukker op på nettet, efter at to elever fik meget omtale i medierne, da CCTV optagelser i Ratchaburi viste de to i en ekstremt intim situation.

Khun Chinnapat mener at videooptagelsen reflekterer svagheder i samfundet. Han opfordrer alle involverede parter til at samarbejde om at forbedre situationen, blandt andet ved at undervise eleverne i ansvarlighed, disciplin, og moral.

Stadig i følge  Khun Chinnapat, bør skolerne gør mere for at undervise børn i moral. Han mener, at en af grundene til den umoralske opførsel, skyldes for lidt undervisning i moral og etik.

A-Nøglen mener: Børn og unge i Thailand vokser op i en hverdag, som fyldt med sæbeoperaer på TV, som reelt mere eller mindre afspejler virkeligheden. Fædre anskaffer sig Mia Noi´s, (ekstra betalte koner- oftest studiner som på den måde financierer deres studier). Det er meget meget få hustruer i Thailand, som vil forlange skilsmisse, på grund af deres mands, børnenes far, har en eller flere kvinder ved siden af. Børnene som ender på Internettet i intime situationer, gør vel bare hvad de ser eller hører om deres egne fædres aktiviteter, moral og etik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar