Populære indlæg

onsdag den 4. juli 2012

Vores bagage giver mindst 30 arbejdsskader i Kastrup hver ugen

De arbejdere som bl. a. knokler med din og min bagage i Kastrup, har nærmest katastrofalt dårlige arbejdsforhold. Adskillige af arbejderne har bøvlet sig til alvorlige arbejdsskader fordi de har foretaget alt alt for mange tunge løft. Tre ansatte har fået anerkendt blærekræft som en arbejdsskade, forklarer en rapport fra Arbejdstilsynet.

Det skriver BT.

Nu er politikerne så parat til at gribe ind, hvis de to selskaber som står for bagagehåndtering, Novia og SAS, ikke ændrer politik, og skaber fornuftige arbejdsforholdt for de mennesker som knokler, mens vi rejsende kan glæde os over den kommende ferie, eller den vi lige har nydt i overmål.

Trafikordførere fra både Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti har den holdning, at arbejdsforholdene for bagageportørernes i Kastrup er kritisable.

"Vi har alle været klar over, at det er et hårdt arbejde, men nu er tiden inde til at handlingselskaberne Novia og SAS drøfter situationen med fagforeningen 3F" siger Rasmus Prehn fra Socialdemokratiet.

Hos fagforeningen 3F i Kastrup præsenteres man årligt for cirka 180 arbejdsskader, det er cirka 30 hver uge, blandt bagageportørerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar