Populære indlæg

torsdag den 19. juli 2012

Ærlig chauffør finder 8.000 € og en blærbar computer

En ærlig bathbus chauffør i Pattaya? Findes han virkelig? På trods af at de fleste turister har haft frustrerende oplevelser med bathbus chauffører er svaret ja.

PDN bringer i dag dagens jubelhistorie om en fransk turist, Daniel Andre Joly, 62, som glemte cirka 8.000 Euros og hans bærbare computer i en bathbus, som blev kørt af Khun Boonyeun Nonthapan, 49.  
Den thailandske chauffør, som kører bathbus nummer 113, med registrerings nummeret 20-5857, Chonburi, fandt efter en tur med en fransk turist en tegnebog med cirka 8.000 Euros og en bærbar computer, alt i alt vel værdier til omkring 430.000 bath, omme bag i pickup´en.

Efter at chaufføren havde haft en snak med sin boss i kollektivet som administrerer de flere hundrede bathbusser, også kaldet 2-bænke efter systemet med to bænke placeret på bilens lad. Og de to blev enige om at chaufføren skulle drøne hen på politistationen, og aflevere både tegnebogen med kontanter, og den blærbare.

PDNs reporter fik sig dermed en god historie, og franskmanden fik efter ganske kort tid sine værdier tilbage.

Og den franske turist delte sin glæde med chaufføren, ved at give den ærlige thailænder en dusør på 500 Euros i findeløn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar