Populære indlæg

lørdag den 21. juli 2012

Efterladte hunde dræber 2-årig dreng

En 2-årig dreng, Soda, blev dræbt to herreløse hunde, kaldet Joe og Toob, da han gik uden for sit hus for at hente sit legetøj. De tidligere ellers så harmløse hunde var blevet forladt af de tidligere ejere, og blev fodret af venlige naboer. Hundene er stadig løse.

PDN har i dag historien om den lille dreng, som blev bidt til døde af to hunde, som blev efterladt af deres ejere, nogle bygningsarbejdere. Da opgaven på byggepladsen var løst, rykkede arbejderne videre. Men de "glemte" ar tage deres hunde med sig.

Og det har nu kostet en lille uskyldig dreng livet.

Barnets mor var Khun Wanna Petchmas, 25, blev fundet af PDN´s journalist. Hun var dybt ulykkelig over sin sin elskede søns død.

Moderen fortalte at hun den dag hendes søn blev dræbt af hundene, opholdt sig i et hus i Soi Bongkot, mens hendes mand havde taget deres fælles bil, og kørt på arbejde, som han havde gjort så mange gange før.

Og Khun Wanna vaskede tøj, en del af hendes daglige rutine, og hendes lille søn havde også taget sig af sine opgaver, nemlig at gå udenfor for at hente noget af hans legetøj.

Den handling, uskyldig som den var, blev hans død.

Cirka 15 minutter efter at hun havde set Soda gå ud, hørte hun råb og skrig ude fra gårdspladsen. Hun løb der ud, og fandt sin søn liggende i en blodpøl. Han havde store sår efter bid på hals og hoved.

De to hunde, som var blevet forladt, stod i nærheden af Sodas krop.

Moderen gjorde hvad hun kunne, for at redde sin søn, nemlig at få ham på Memorial hospitalet, som faktisk er i nærheden af Soi Bongkot. Men lille Soda, som bare ville hente sine glemte legesager, døde af sine kvæstelser.

Folk i området hvor Soda blev dræbt, har bedt myndighederne om at indfange de efterladte hunde, så de ikke dræber flere børn. men indtil videre er der ikke sket noget.

De to hunde løber stadig rundt, som om deres drab af Soda kun er et ondt mareridt.

T.I.T. (This is Thailand)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar