Populære indlæg

lørdag den 14. juli 2012

Mindst 8.471 katolikker smittet med kønssygdomme i Cebu City

Risiko for kønssygdomme. Mange mænd rejser til Filippinerne, fordi de oftest katolske sex-arbejdere enten ikke stiller krav om brug af kondom, eller også er nemme at overtale til at droppe deres krav. Men...


Den type turister flirter reelt store muligheder for at blive smittet med diverse kønssygdomme, bl. a. HIV / Aids.
En meget stor del af de filippinske prostituerede, har nemlig én eller flere kønssygdomme.

Tag bare en by som Cebu City.

Det landsdækkende dagblad The Sun Star har tidligere beskrevet en undersøgelse som blev foretaget i 2010. Undersøgelsen viste, at ud af de 42.353 mænd og kvinder, der var med i undersøgelsen, var 20 procent, eller 8.471, smittet med diverse kønssygdomme.

I The Sun Star artiklen nævnes det, at 4.061 kvinder og 107 mænd blev testet positive for en eller flere uspecificerede kønssygdomme. Hele 1.187 kvinder havde infektion i skeden. Mindst 177 kvinder, og 72 mænd, var smittet med gonoré, og resten led af af følgende sygdomme taget fra nattelivets ”menukort”, nemlig: Bl. a. kønsvorter, herpes, syfilis, hepatitis B og parasitter.

Velbekomme!

De kunder som kunne identificeres, blev behandlet så hurtigt som muligt, fordi var mente at de måtte være smittet med en eller flere kønssygdomme.

Fra januar til den tredje uge af marts i år, blev mindst 14 personer registreret for at være smittebærere af HIV. Mindst én person døde af AIDS for nogle måneder siden.

I 2010 blev der alene i det første kvartal registreret mindst 80 personer i Cebu City, som var smittet med HIV. Der er formodentlig ikke tal for den periode, som er forløbet siden da.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar