Populære indlæg

fredag den 19. november 2010

Besøg verdens største Krokodille center i Bangkok

Vil du vise dine børn noget, som hverken Tivoli i København, eller Legoland i Billund kan præstere, så var det måske en idé at tage dem med ud til ”Crocodile Fram”, som er almindeligt anerkendt som verdens største center for krokodiller.

Du finder krokodillefarmen i Samutprakarn, lige uden for Bangkok.

Manden, som står bag det gigantiske projekt, er Thailands meget omtalte 'Crocodile King',  Khun Utai Youngprapakorn.

Krokodille centrets formål er blandt andet at bidrage til, at krokodiller ikke uddør. Man opdrætter simpelthen krokodiller i fangenskab.

Centret fungerer også som forskningscenter for bevarelse af vilde dyr.

Det vigtigste for dig og dine børn, når i har valgt at bruge nogle timer i det fantastiske center, er dog det gigantiske show, som gennemføre flere gange dagligt. Der er også elefant shows på krokodillefarmen.

Du kan få nogle fantastiske billeder, når du ser de mennesker som deltager i showet, stikke hovedet ind mellem krodille køber, ser dem bryde med krokodiller, og meget andet.

På toppen af oplevelserne med krokodillerne, er det også muligt at se elefanter, kameler, sejle i kano på søerne, få egen rundvisning, og meget andet.

Sådan: The Crocodile Farm er åben dagligt fra 07:00 til 18:00. Entré er 300 Baht for voksne og 200 Baht for børn.  Rundvisning koster 500 bath.

Hvordan man kommer derhen:

Du kan købe en pakketur til stedet, eller du kan tage en taxi.

Du kan tage flg: busserr: 
Air-condition bus nummer: 7, 8, 11, 102, 142 og 145 (tager en lokal minibus - S1-S80 - til gården fra Samutprakarn) 


Hjemmeside: 
http://www.worldcrocodile.com/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar