Populære indlæg

søndag den 21. november 2010

Rejseselskaber advarer om dræber-brandmænd

Via BT: En svensk kvindes død i sidste uge får nu danske rejseselskaber til at informere gæster om farlige brandmænd i det sydlige Thailand.

Hvordan ser en dræber-gople ud, og hvad skal du gøre, hvis du møder én, når du er ude at bade?

De spørgsmål finder danske turister i det sydlige Thailand nu svar på i velkomstmapperne på hotellerne.

Læs også: Nu kommer dræber-goplerne

Både Star Tour og Spies har valgt at øge informationen om de farlige brandmænd.

- Vi informerer kunderne om, at det kan forekomme, og at de skal være agtpågivende. Men der er ingen grund til at blive skræmte eller blive bange for at bade, understreger salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

I sidste uge blev den svenske kvinde Ann Nordh fundet livløs i vandkanten på øen Koh Lanta. Hun har formodentlig været i kontakt med en farlig kub-gople, der tilhører klassen Cubozoa.

Det har fået svenske medier til at stille skarpt på i alt tre kvinders dødsfald de seneste år. Alle dødsfald kædes sammen med goplerne.

Derfor øger flere skandinaviske rejseselskaber informationen om goplerne på ude på rejsemålene. Blandt dem altså også flere danske rejsearrangører.

- Vi lytter til underretningerne fra de thailandske myndigheder. Der er ikke noget, der tyder på, at det skulle være værre i år, men vi opgraderer lidt efter hændelsen i sidste uge (Ann Nordhs død, red.), siger Stig Elling.

Også hos Spies følger man situationen. Her oplyser kommunikationschef Torben Andersen, at man lytter til de thailandske myndigheder og informerer gæsterne om goplerne ude på rejsemålene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar