Populære indlæg

fredag den 5. november 2010

Dansker tilbageholdt i Thailand - beskyldes for at have lagt billeder på Internettet

Via TV2: Den 45-årige Carsten August fra Nørre sundby tilbageholdes af myndighederne i Thailand. Det oplyser hans stedfar Jens Meyer Olsen til nyhederne.tv2.dk.

"Da han skulle hjem forleden, blev han tilbageholdt af fem civilklædte betjente, der tog hans penge og pas," fortæller Jens Meyer Olsen.

Årsagen skulle være en strid om en fæl les forretning med en ekskæreste, der beskylder Carsten August for ulovligt at have lagt nogle billeder på nettet. En beskyldning Carsten August over for sin stedfar afviser blankt.
Ifølge de lokale myndigheder kan forseelsen give op til fem års fængsel, fortæller Jens Meyer Olsen.

"Han har ringet hjem og sagt, at det der, som han altså ikke har gjort, udløser fem år i fængsel," siger Jens Meyer Olsen.

Efter anholdelsen lykkedes det Carsten Augusts lokale advokat at få ham ud af arresten, selvom han fortsat er tilbageholdt. Han skal for retten på mandag.

Ekskæresten og Carsten August er angiveligt kommet i stridigheder over en fælles forretning, som de ville drive i thailand, hvor de ville have en treetagers ejendom med cafe, frisør og thailandsk massage. Nu er de imidlertid blevet uvenner, og ekskæresten har sagsøgt Carsten August for et større beløb.

"Hans advokat dernede siger, at selvom hun får de penge, er det slet ikke nok. Så vil hun bare blive ved og ved," siger Jens Meyer Olsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar