Populære indlæg

mandag den 22. november 2010

Politimand snuser sig frem til studenter narko for 1. mio bath

En politimand (uden hund) har sunset sig frem til amfetaminpiller til en værdi af omkring 1. mio. Bath.

Nej hunden var ikke hjemme med hovedpine. Og nej, narkohandelere havde ikke stukket den en saftigt forgiftet frikadunse.

Politimanden har simpelthen ikke nogen hund. Og hvad skulle han med sådan en størrelse, når hans eget snydeskaft kan snuse sig frem til amfetamin som, nå ja, en rigtig narkohund.

Det var Lau Kratong dag. Der skulle være fest i Phuket. Og der skulle både sælge og købes amfetamin.

Tre studerende havde bilen næsten fyldt med affetamin, de skulle bare lige forbi Phuket's Tachatchai checkpoint.

De havde endda lejet en bil, som virkelig skulle give dem en lav profil.

Men nej.

De 3550 amfetaminpiller stank nok til, at den thailandske politimand kunne få bilen ind til siden, række om i baglommen efter tre sæt håndjern, og ja, resten er historie.

De tre smuglere var faktisk  studerende, tilknyttet Phuket Rajabhat Universitetet. Nemlig Khun Bdin Tongthai, 24, og Khun Pornprawee Taopet, 19, som rejste med en tredje student, Khun Pathompong Nanghorm, 19, som dog kom fra et teknisk højskole.

Ud over de 3550 amfetaminpiller, fandt de også 191 gram såkaldt yah ice, koncentreret amfetamin.

Khun Bdin tilstod og fortalte at han blot havde besvaret en telefonopringning, og som aftalt havde han samlet den store mængde narko op udenfor en 7- Eleven i en lille by udenfor Khrabi, hvor to kvinder havde rakt det over til ham.

Narkoen skulle efter planen været afleveret til to mænd i en Phuket landsby kaldet Ko Aen, cirka fem km ned ad vejen mod Phuket City.

Begge de to andre passagerer erkendte at de brugte amfetamin, men de nægtede at kende noget til den kostbare og ulovlige last, som en politimand havde snuset sig frem til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar