Populære indlæg

mandag den 15. november 2010

Forsker: DF rammer egne vælgere

Den endnu ikke færdiggjorte udlændingeaftale mellem VK-regeringen og Dansk Folkeparti kommer til at gå ud over blandede ægteskaber.

Venstres Eyvind Vesselbo er ikke i tvivl om, at den kommende udlændingeaftale vil sætte en stopper for f.eks. thai-ægteskaber.

Danske mænd, der rejser til Thailand eller Østeuropa for bevidst at finde en ægtefælle, er ofte lavtuddannede. Dermed risikerer Dansk Folkeparti at ramme mange af deres egne vælgere, vurderer valgforsker Rune Stubager fra Aarhus Universitet.

"En del af trafikken til Thailand og forskellige østeuropæiske lande for at finde ægtefæller er drevet af knap så veluddannede mænd, så der er ingen tvivl om, at forslaget vil ramme nogle af DF's egne vælgere, der generelt ligger lavt, når det gælder uddannelse. De skal passe på, at de ikke kommer til at træde på deres egne kernevælgere," siger Rune Stubager.

Læs mere her:
http://jp.dk/indland/indland_politik/article2243997.ece

2 kommentarer:

  1. Jeg vidste ikke, at de danske Bangkok-ambassadører Frantz Howitz og Michael Winther var lavtuddannede.

    SvarSlet
  2. Hej Bent, ja det har du ret i, at det er forskellige mænd, som finder thai-kvinder. Nu ved er ved ambbassaden, var der er som arbejdede for Danida eller lignende, som fandt sin hustro på Safari Bar i pat Pong.

    SvarSlet