Populære indlæg

tirsdag den 16. november 2010

Vi drømmer om Thailand i kulden og mørket

Når mørket og vinterkulden sænker sig over Danmark, så fristes mange til at lede efter rejser til sol og varme på nettet. Thailand er sol-favoritten på nettet. Når det er koldt og mørkt uden for, så drømmer mange sig væk til varmere himmelstrøg foran computeren. I oktober var Thailands hovedstad, Bangkok, danskernes solfavorit på nettet, viser en opgørelse fra rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk.

Optælling af danskernes søgninger efter rutefly-destinationer på hjemmesiden viser, at mens London er den mest søgte, så kommer Bangkok ind som nummer to.

Og der er masser af fly at vælge imellem, hvis man har planer om at tage til Thailand. Alene fra de nordiske lufthavne er der mere end fem daglige direkte forbindelser til Bangkok, oplyser Travelmarket.

SAS og Thai Airways er dominerende på de direkte ruter, mens der findes prisbillige alternativer med eksempelvis Turkish Airlines og Qatar Airways.

I sommerhalvåret hører de europæiske ferie- og storbydestinationer til blandt brugernes foretrukne ferierejsemål. Men i vinterhalvåret bliver der i større grad plads til de oversøiske destinationer.

I den kommende vintersæson er New York, Los Angeles, Miami, Sydney, Dubai og Kairo blandt de andre mest efterspurgte rejsemål hos danskerne.

Omkring 150.000 danskere rejser årligt til Thailand. Det er næsten en tredobling i forhold til niveauet for 10 år siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar