Populære indlæg

torsdag den 18. november 2010

Massive aktioner mod abort klinikker


Her følger en smuk demonstration af, hvordan Thailand håndhæver sine love.

Alle har vidst, og alle ved, at der hver eneste dag gennemføres tusindvis af ulovlige aborter på tusindvis af ulovlige klinikker, klinikkerne betaler formodentlig tusindvis af bath hver uge, for at få lov til at køre videre.

Og så finder man 300 døde fostre i et tempel. Personale og måske også munke var involveret i den ulovlige men lukrative forretning, det er at fjerne fostrene. Historien går verden rundt.

Og nu forlanger den minister, som ikke har gjort synderligt meget, for at stoppe de ulovlige aborter, sås i aktion.

Her kommer et kort uddrag af en artikel i The Nation.

...
I kølvandet af tirsdagens grusomme opdagelse, af et stort antal fostre i et Bangkok tempel, iværksatte sundhedsminister Jurin Laksanawisit en massiv indsats mod ulovlige abort operationer. Der skal også slås hårdt ned mod de læger, som udfører operationerne.

I sagen om de døde fostre i templet Phai Ngern i Bang Khor Laem distriktet, ved man nu, at fem abortklinikker i templets nærhed, havde betalt bedemanden i templet for at kremere eller rydde fostrene af vejen.

Bedemanden, Khun Suthep Chabangbon, har samarbejdet med myndighederne, og har givet nyttige oplysninger, om samarbejdet med de ulovlige abortklinikker.

Han fortalte blandt andet politiet, at en kvinde kom med en stor pose, som hun afleverede.

Hun kom i alt fem gange, med fem forskellige poser. Kvinden betalte 200 bath pr gang.

En MC taxichauffør har fortalt journalister, at han mange gange har kørt kvinder og unge piger til en abortklinik i Soi Wutthakas 33, ved Charan Sanitwong Road. 

Hele 9 templer har nu haft besøg af myndighederne, som har tjekket om templerne har været med i den ulovlige kremering eller bortskaffelse af døde abort fostre.

Resultat af den efterforskning, offentliggøres senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar