Populære indlæg

lørdag den 20. november 2010

Ung enlig thai mor dømmes til hængning i Malaysia

Den 26 årige enlige mor og tidligere servitrice Khun Phrueksa Taemchim, blev fredag dømt til døden ved hængning. Det er den lovbefalede straf for indsmugling af forbudte narkotiske stoffer i Thailand, skriver PDN

Den unge thai kvinde var blevet hyret til at smugle 98 kondomer som hver i sær var fyldt med kokain, ind i Thailand. Ruten var fra Argentina til Kuala Lumpur i Malaysia med fly, og efter planen skulle hun så tage bussen fra Kuala Lumpur til Thailand, når hun var kommet forbi lufthavnskontrollen.

Khun Phrueksa Taemchim havde de 98 kondomer i si mavesæk. Var en af dem lækket i mavesækken, ville hun blive dræbt på stedet.

Mens hun gik fra flyet og hen mod emigrations- lugerne for at få sit befriende stempel i sit pas, gik hun forbi adskillige skilte, som adviserede hende om, at det hun var i gang med, ville i henhold til Malaysias love medføre dødsstraf.

Men den unge mor fortsatte, og blev senere arresteret på busstationen, netop som hun følte at nu var hun i sikkerhed. I første omgang fandt man intet ulovligt på kvinden,

Men videre til X ray røg hun i hvert fald.

Det er endnu ikke klart, om der appelleres.

Det er anden gang på 15 måneder, at en thai kvinde bliver dømt til hængning i Malaysia.

Khun Roseedah Cheubong, 41, som er thailandsk statsborger, og mor til en teenage søn, men har boet I Malaysia I mange år, blev dømt til døden ved hængning den 28 august sidste år.

Hun var blevet nappet med 1.04 kg marihuana.

Sidste år udstedtes der 12 dødsdomme i Malaysia.

10 af disse var for narkosmugling. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar