Populære indlæg

søndag den 7. november 2010

Mistænkt for narkohandel – nægtet behandling for skudsår

En hustru til en tilbageholdt formodet narkohandler har klaget PattaOne over, at hendes mand, og hans venner er blevet nægtet behandling for kvæstelser de pådrog sig da de forsøgte at flygte fra politiet.

Khun Kasijai, 25, fra Sattahip, forlangte at mode sin ægtemand, Khun Nonnathee Daengamphun, som var blevet arresteret af politifolk fra Banglamung Drug Suppression Centre.

Fem mistænkte var blevet tilbageholdt, eller arresteret, og to af dem havde kvæstelser. Khun Nonnathee, 28, havde skudsår I rumpetten, og  Khun Thongsuk Thanawat, 32, som blev skudt I sit venstre lår.

Da PattayaOne nåede frem til politistationen,  fjernede den vagthavende straks de to sårede, de blev ført langt væk fra pressens søgelys.

En anden leder, fra endnu et departement, i endnu et politikorps, fortalte PattayaOne, at de to sårede havde forsøgt at sælge 30 amfetaminpiller for i alt 3.500 bath (Red: det var godt nok billigt, normal pris er omkring 200 bath pr styk).

Handelen fandt sted i Soi Crocodile Farm, Banglamung.

Men da de to opdagede, at der var lagt en fælde for dem, sprang de på deres MC, og forsøgte at flygte.

I forsøget på at stoppe de to, blev der affyret skud mod dem.

Den ansvarlige fortalte også, at e to ikke var sendt til behandling, fordi afhøringen ikke var færdig, men lovede så, at de nok skulle komme til en læge, så snart afhøringen var færdig.

PattayaOne kom faktisk til at tale med en af de mistænkte, Khun  Thanawat, som tilstod overfor PattaOne, at de havde forsøgt at sælge piller til en mand, men at de opdagede at det var en politimand, hvorefter de forsøgte at flygte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar