Populære indlæg

søndag den 21. november 2010

Med Thai Airways til Thailand i julen for fra 5.998 og opefter

Thailand Nøglen er ikke involveret økonomisk i nedenståene tilbud. Nyhedsbrevet er k u n sat på her for at hjælpe dig eller andre læsere.

Afrejse skal være fra 10. til 14.december og hjemkomst senest 28.december 2010

Vi har fået et supertilbud ind af døren for jer der ønsker at være under eksotiske himmelstrøg i julen.

Ring til vores Østen eksperter på telefon 70 201 208 eller send en forespørgsel på toptours@toptours.dk Og få at vide hvordan I kan komme til Thailand med Thai Airways henover julen fra kr. 5.998 per person.

Kampagnebilletter med Singapore Airlines i perioden fra januar til juni 2011

Singapore Airlines har sat en række destinationer i Østen på tilbud og vi har derfor sammensat spændende rejser til vinteren og foråret hvor I opnår god rabat.

Skal vinterferien være mere end "bare" en badeferie så lad jer inspirere af vores 3 kombinationsrejser herunder. Det er alle rejser med unikke oplevelser på spændende rejsemål der afsluttes med afslappende dage på resort ved stranden.

I kan se flere udvalgte Singapore Airlines kampagne tilbud ved atklikke her og vi skræddersyer altid jeres individuelle drømmerejse til drømmepris når I kontakter os.


Oplevelser og badeferie på Java og Lombok - fra kr. 13.498
5 dage/4 nætter oplevelsesrig rundrejse på det østlige Java med guide. Oplev Solo, Losari kaffeplantage, Borobodur, Jogyakarta, Prambanan, togtur til Surabaya, bo på Charlie Chaplins legendariske Majapahit Hotel med meget mere. Afslut ferien med 6 nætter på Sheraton Lombok ****+.
Afrejse fx. 20.januar og 03.februar (max 12 deltagere per tur)Læs mere om Java og Lombok rejsen - klik her

Luksusferie til Singapore & Vietnam - 5-stjernede hoteller venter - 2 uger fra kr. 13.998
Forkæl jer selv : I får 5-stjernet flyselskab og ophold på skønne 5-stjernede hoteller til lavpris. I starter med 2 nætter på Sheraton Towers i Singapore og nyder herefter 10 nætter på Furama Resort Danang. Oplev UNESCO byen Hoi An, Hue og meget mere. Vietnam fascinerer stadig flere og flere. Afrejse fx. 15.januar, 22.januar, 29.januar, 24.februar
Klik her og læs mere om luksusrejsen til Singapore og Vietnam.

Singapore, Myanmar (Burma) & Sentosa Island - 12 dage - fra kr. 14.998
I får :
1 nat Park Hotel Clark Quay Singapore ****
8 dage/7 nætter Burma Rundrejse - oplev bla. Yangon, Bagan, Mandalay, Amarapura, Ava, Sagaing, Heho, Inle Lake og Indein.
2 nætter Siloso Beach Resort **** på Sentosa Island
Flyrejse med prisbelønnede Singapore Airlines med unik service og komfort.
Afrejse fx. 20.januar, 03.februar - max. 15 deltagere på hver rejse.
Læs dag-til-dag program for Myanmar og Singapore rejsen - klik her.

Ring til vores Østen eksperter på telefon 70 201 208 eller klik her og send en forespørgsel på toptours@toptours.dk

INDIVIDUELLE REJSER OG RUNDREJSER ER POPOULÆRE SOM ALDRIG FØR - VI OPLEVER EN STOR EFTERSPØRGSEL PÅ REJSER HVOR GOD KVALITET TIL EN GOD LAV PRIS ER I FOKUS - DETTE UDEN AT OPKRÆVE GEBYRER FOR FAKTURERING, TELEFONISK OG PERSONLIG HENVENDELSE OG HVAD VI ELLERS SER AF KREATIVE TILTAG HOS KOLLEGAERNE I BRANCHEN.


Vi laver dagligt rigtig mange individuelle tilbud. Det har altid haft og har også fremadrettet stor betydning for os at I som gæster hos Top Tours oplever at vi gerne rådgiver og skræddersyer rejserne efter jeres ønsker - uden at det koster noget i bookinggebyr, fakturagebyr eller hvad man nu kan finde på at kalde det. Rejsens pris er altid inkl. alle skatter/afgifter som vi kan betale hjemmefra og vi opkræver heller ikke gebyrer hvis I ringer eller kommer i vores 3 butikker og bestiller rejsen - tværtimod.

Hos Top Tours vil vi meget gerne sammenlignes med vores kollegaer og konkurrenter for vi ved at vi er MEGET konkurrence dygtige - så selvom vi ikke reklamerer med at vi har Danmarks laveste priser til fx. Bali - ja så er det faktisk tilfældet. Vores rundrejse til Vietnam til kr. 9.998 er et andet eksempel hvor vi rent faktisk har den allerbedste pris på markedet.

Nu er pris ikke alting - fokus på indhold og kvalitet og udvikling af nye produkter og rejser arbejder vi hele tiden med og derfor kan vi tilbyde rejser til alle typer gæster :
Vi har prisbasker til dem der ønsker dette
Vi har unikke luksus resorts og hideaways til jer med hang til luksus
Og så har vi også alt det andet.

Som altid kan vi skræddersy jeres rejse hvadenten I ønsker meget eller lidt - altid til de bedste priser. Det er en af fordelene ved at væredanskejet og uafhængig - og med 9 års vækst og overskud hvert år er vi også økonomisk stærke og vi har erfaret at i en finanskrise har vores vækst været større end nogensinde før. Vi tror det skyldes at flere har fået øjnene op for at man hos Top Tours får gode kvalitetsrejser med høj fleksibilitet til laveste priser.

Vi glæder os til at hjælpe med planlægningen af jeres næste rejse tilØsten, Australien eller USA. Vores kompetente rejsekonsulenter sidder klar ved telefonerne, på emails og i butikkerne i Faxe, Helsingør og København.

Mange hilsner fra
Alle os hos Top Tours

Ingen kommentarer:

Send en kommentar