Populære indlæg

tirsdag den 23. november 2010

Natklub ejer skuddræbt af lejemorder som lå på lur

Mens en natklubejer hyggede sig inden sengetid med hustru og venner, gjorde en formodent lejet morder sig klar til at dræbe den 53 årige ejer af nattenklubben Club 69, nær ved Nord Pattays busstation.

Da natklubejeren, som ikke nævnes ved navn i artiklen fra PattayaOne, kørte op til porten i hans mondæne villa, og ventede bag rattet mens hans hustru vækkede personalet via en dertil indrettet klokke, sprang den ventende pistolmand frem, og affyrede skud nok til at udrydde den halve vejs beboere.

Hustruen til den ellers succesfyldte barejer har senere fortalt politiet, at de kom hjem fra jobbet, plus lidt venskabeligt samvær.

Mens de ventede på at porten skulle blive åbnet, nærmede en yngre mand sig bilen. Sekunder senere trak han en pistol, og begyndte at skyde på natklubejeren.

Hustruen til offeret begyndte at skrige, hun siger selv at det var for at få hjælp fra naboerne.

Efter en serie skud virkede den formodede lejemorder tilfreds med veludført arbejde, vendte rundt, og forlod gerningsstedet.

Hverken hustruen eller svigerinden kunne fortælle, hvordan den unge pistolmand var kommet væk.

Den hårdt sårede natklubejer formåede at kæmpe sig hen mod familiens swimmingpool, inden han kollapsede.

De to kvinder fik kan ind i den blodbestænkte bil, og kørte ham på hospitalet.

Men lægerne var ikke i stand til at redde mandens liv.

Politiet er nu i gang med at finde et motiv, gæld, brudte aftaler, eller noget tredje, hvis alle fortæller hvad de ved, skulle det være en nem opgave.

Den formodede lejemorder skal også findes. Bliv ikke overrasket, hvis det sker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar