Populære indlæg

tirsdag den 28. december 2010

Mads Mikkelsen på banen igen . reklamefilm fra Thailand

Via tic.travel: Den danske filmstjerne, med den flotte overkrop, kal hjælpe med at sælge 50 pct. af sommerens charterrejser på to måneder

Så svinger Mads Mikkelsen igen sin veltrænede feriekrop i TV. Charterbureauerne er i gang med den helt store feriekampagne med massiv markedsføring i TV, radio og aviser.

”Vi er rigtigt glade for Mads Mikkelsen filmen. Det er en inspiration til ferie,  og til at bruge ferietiden rigtigt. Filmen er optaget i Thailand, men den er med sine smukke sandstrande, palmer og sol inspiration til at holde ferie alle steder,” siger Stig Elling, salgsdirektør, Star Tour til www.tic.travel ”Vi skal i løbet af to måneder, januar og ferbruar, gerne have solgt 50 procent af alle vore sommerrejser. Fem ud af ti.  Jeg tror ikke det bliver umuligt, for vi har allerede solgt 20 procent i fortsalg. Med det kolde vejr vi har nu, vil mange mennesker gerne sikre sig ferie og varme til sommer,” siger Stig Elling.

”Hvad koster en charterrejse i gennemsnit i sommer?”
”Den ligger på omkring små 4.000 kr. for en uge, og omkring 5.000 kr. for 14 dage. Det er samme pris som sidste sommer. Der kommer ikke nogle prisstigninger. Vi har købt olie på det rigtige tidspunkt.
Skulle vi have købt olie nu, ville det have være blevet meget dyrere. Men der kommer ingen olietillæg hos os. Vi skeler naturligvis til priserne, og markedet ville ikke kunne bære prisstigninger.”
”Har folk pengene?”
”Ja. Det er de gode hoteller, havudsigten og all inklusive som ryger først. Folk har pengene, og de vil gerne bruge dem på ferie,” siger Stig Elling.

http://www.tic.travel/news/28122010/mads-mikkelsen-p%C3%A5-banen-igen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar