Populære indlæg

mandag den 13. december 2010

Simon Cabaret – du tror at det er løgn

Hvis du aldrig har set et transvestit show i Thailand, har du en oplevelse til gode. Hvor mange gange du vil tabe kæben i benovelse, vides af gode grunde ikke. Men helt sikkert, du vil aldrig glemme en aften i ”Simon Cabaret” i Phuket.

Det fantastiske show er et festfyrværkeri i farver, originalitet og simpel grinagtig morskab.

“Simon Cabaret” er af mange grunde blevet en af de helt store attraktioner på Phuket.

Ekstravagante kostumer, en palet af hundredvis af farver og nuancer, smuk dans og en fantastisk musik, er det som hver uge trækker tusindvis af tilskuere til showet.

Mænd, som er flottere end måske 95 % af alle kvinder, bliver klædt ud som Tina Turner eller som Diana Ross.

Det er et af de mest farvestrålende shows, som du nogensinde får at se.

De fleste af de optrædende er født som hankøn, men i det mindste ud ad til lever de som smukke unge kvinder, der udtrykker deres talent hos ”Simon Cabaret”.

Jarvey de la Paz er den talentfulde koreograf, som gennem de sidste syv år har instrueret de cirka 40 forskellige kunstnere, som medvirker i showet.

Han siger om sine skuespillere: 

"Mange af dem spiser hormoner, for at de kan se feminine ud”.

Jarvey de la Paz fortsætter:

”Af naturlige grunde har de mandlige træk, men efter nogle år hvor de lærer hvordan de skal komme til at ligne kvinder i udseende og i bevægelser, samt daglig behandling med hormoner og andre medicinske indgreb, bliver de gradvist forvandlet til smukke kvinder”.

”Simon Cabaret” er et enormt foretagende, med mere end 100 som arbejder bag scenen med kostumer, garderobe, en ledelse som sørger for at alt sker efter en bestemt tidsplan.

”Der stilles store krav til vore kunstnere. De skal hver i sær lære alle de roller, som vi har i vort show, så de kan træde til, hvis en af deres kolleger bliver syg”, siger Jarvey de la Paz.

Simon Cabaret” har underholdt turister de sidste 16 år.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar