Populære indlæg

lørdag den 4. december 2010

Tuk.Com IT Center sætter huslejen op- de handlende bliver sure

Ejerne af Tuk.Com IT Center, på South Pattaya Road, vil have mere for deres udlejede salgsarealer.

Det er vel det gamle trick, med at lokke nye forretninger ind, vente til det kører for dem, og så er det ellers bare frem med tommelskruerne.

Op med lejen, og fortjenesten.

De handlende må klare sig, så godt kan.

Så hvad skete der så?

150 lejere og deres venner, gennemførte en demonstration, hvor de forklarede, at de var godt tossede, gale i skralden, over at de skal til at betale 60.000 bath pr måned for en bod, som de lige nu betaler mellem 8.000 bath og 15.000 bath pr måned.

Forretninger som boghandel, cafeer og lignende, skal betale op til 90.000 bath pr måned, hvis udlejeren får sin ret.

Demonstranterne havde lavet et bjerg af mobiltelefoner, som allerede var ubrugelige. Bjerget skulle sumbolisere, at sådan ville det også gå med dem, lejerne. 

Er der nogen, ud over journalister, advokater og ejeren af centret som følger interesseret med i konflikten, er det nok Pattayas tyveknægte. Ladyboys nævnes bestemt ikke i denne sammenhæng, men der vil nok være en del surhed, hvis alt for mange granvoksne mænd skal gå længere væk end Tuk.Com IT Center p[ deres tårnhøje balladesko, for at sælge deres tyvegods.

Måske kunne det være en idé for lejerne, at pudse nogle af deres leverandører, ladyboyserne af sted, hen til udlejerne, og true lidt med nogle stilethæledask, hvis ikke huslejen vender tilbage til under stilethøleniveau.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar