Populære indlæg

fredag den 17. december 2010

Koh Samui: Eftersøgt engelsk svindler anholdt med ”varm” MC


En enkelt ud af to eftersøgte svindlere med engelsk pas er endelig blevet anholdt.

Manden som havde håndled, der viste sig at passe perfekt til ét sæt håndjern, er John Wynn, 65. Manden var sammen med sit makker eksperter i at charme sig ind hos turister og fastboende udlændinge, hvor efter makkerparret snød deres ofre, så vandet drev, som en Tsunami eller tre.

Englænderen blev helt typisk arresteret, da politiet fik et tip om, at den kære udlænding, som også havde overskredet sit visa med et halvt års tid, måske mere, var på vej til at købe tyvegods, nemlig en ”varm” MC til en pris af 37.000 bath.

Det er samuiexpress.net som har historien om, hvordan politiet fandt svindleren.

Turist politiet i Bophut mener at den anholdte Mr. Wynn er lidt kreativ med sandheden, når han dels siger at han ikke vidste at motorcyklen var stjålet.

Da politiet efter flere måneders eftersøgning endelig fandt englænderen, havde fyren også ”glemt” at forny sit visa, det udløb den 1. marts i år, 2010.12.18

Wynn, er sammen med en anden britisk statsborger, tidligere blevet anmeldt for krimineller aktiviteter.

Blandt andet var manden lav nok til a forfalske nogle insamling-formularer, så han kunne styrte rundt og samle ind til humanitære organisationer og hospitaler.

For derefter at stikke pengene i egen skjortelomme.

Og jo, den kære englænder har også været helt nede på knæ, næsten helt bogstaveligt, når han er gået rundt og direkte tigget penge fra forretningsfolk og turister.

Mandens medskyldige kendes kun som T. Conner. Han jages stadig af politiet, men det frygtes an manden er smuttet. Borte har set ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar