Populære indlæg

mandag den 20. december 2010

Bliv Tarzan eller Jane for én dag - sving fra trætop til trætop i Pattaya

Hvordan har du det med aber, og deres naturlige forhold til diverse trætoppe? Er du misundelig, og drømmer du om at røre vinden hvisle i dine øregange, når du endelig får mulighed for at svinge fra trætop til trætop?

Uanset hvad du svarer på ovenstående spørgmål, har du nu mulighed for virkelig at svinge fra trætop til trætop i Thailand.

Denne omtale tager udgangspunkt i ”The Tree Top Adventure Park” i Horseshoe Point i den østlige del af Pattaya.

Men der er flere tilsvarende anlæg i Thailand, blandt andet i Chiang Mai, og på Koh Chang.

Anlægget i Pattaya åbnede for godt ét år siden, og det er bygget op I et stort frodigt område, som omkranser en stor sø.

Inspirationen til ”The Tree Top Adventure Park” kommer I følge parken selv, fra Europa, hvor tusinder og atter tusinder af begejstrede gæster har fået sug I maven og måske vabler på hænderne i de såkaldte “parcours aventure” I Frankrig og flere andre steder i Europa.

Du kan godt risikere at få nervøse trækninger i maven, når du ser hvilke højder du skal op i, inden du kan begynde at svinge på bedste abe facon.

Men i følge arrangørerne af de mavesugende oplevelser, er der ingen grund til at være bange.

Og hvis det endelig skulle gå galt, har ”The Tree Top Adventure Park” i følge dem selv forsikringer tegnet til alle deres gæster.

Når du har fået dit udstyr monteret på kroppen, inkl. Styrthjelm, er det bare med at komme op i et af de høje træer, som er forsynet med platforme, hvor fra du kan svinge videre til den næste trætop.

Ud over at svige fra træ til træ, kan man også vandre, ja det kan du faktisk, via broer som er lavet af tove, som igen er forbundet mellem trætoppe.

En af de mest spændende svingninger, er over den sø, som parken er bygget op omkring.

Når du har fået nok af at være abe, i det mindste lige netop den dag, er der mulighed for rideture og fiskeri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar