Populære indlæg

torsdag den 30. december 2010

Han ville så gerne eje....


En yngre fyr fra Bangkok syntes at han trængte til et par nye sko. Og det skulle være super kvalitet, ingen klip klap sandaler, eller kopivarer, skriver PDN.


Så han smuttede til Pattaya, fandt Soi 19 Naklua i det nordlige Pattaya, fes ind i den herlige butik  ‘The German Lifestyle’, som er specialister i de to tyske mærker Adidas og Puma.


Her fandt han et par sko, som han syntes godt om.


Så godt, at han forsøgte at få skoene, som kostede 3.500, op under neglene.


Den sum kan eller skal mange familie oppe i Isarn, hvor thai-tøserne i Pattayas barer kommer fra, leve for en hel måned.


Skoene her minder lidt om det par sko, som sikrer at en ung fyr som rejste helt fra Bangkok til Pattaya, nu skal fejre det nye år bag tremmer. Arkivfoto.


Personale fik ham stoppet ude på gaden, inden han for alvor smuttede med de varme sko på fødderne. De gamle sko havde han efterladt i butikken.


En foretog en civil arrest af fyren, en anden ringede efter politiet.


Da politiet ankom, fandt de ud af, at den unge mand, Chasorton Erpsapaab, 28, er registreret i det thailandske system som bosiddende i Bangkok.


Politiet fortalte fyren, at han som det mindste skulle betale for sine nye sko, som han havde griset til ved at løbe i dem ude på vejen, hvis han ville undgå at blive anklaget, med hvad der af følger.


Chasorton Erpsapaab forsikrede butiksfolknene og politiet, at han ingen penge havde. Og det var jo netop det, pengemangelen, som fik ham til at stjæle skoene, for at han kunne have nye sko på, når han fejrede det nye års ankomst.


Tyven blev taget med på politistationen, mens butiksledelsen fastholdt deres anmeldelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar