Populære indlæg

fredag den 3. december 2010

To thai freelancere letter bedøvet russer for værdier til 10 mio. Bath

Pattaya politifolk har været et smut I byen. Faktisk begyndte det hele med, at en russer, Valerii Gribunov, 46,  rejste fra sit kolde hjemland til Thailand. 

Der mødte han to Bangkok freelancere, som hver weekend smuttede ned i området omkring Walking Street i Pattaya, hvor de samlede mænd op, tog dem med til deres dertil indrettede værelse, leverede varen, fik deres penge, og af sted gik det så efter endnu en kunde..

Pludselig mødte de to Bangkok piger så denne russer, som absolut ville have dem med hjem til sit eget hotelværelse, 7278, på Royal Cliff Beach Resort, Pattaya..

Midt i de gymnastiske øvelser bliver de to unge kvinder klar over, at Valerii Gribunov,  har dumtosset mange værdier på hans værelse. Og endnu dummere, han lod dem opdage, at værdierne var der.

Røveriet fandt sted så langt tilbage, som den 15. november. Valerii Gribunov havde mødt de to piger på Walking Street’s Siren Bar.

Manden fik noget mystisk i hans glas, faldt omkring, og  da russeren som ellers var glad for tropevarmen, vågnede, fik han kuldegysninger.

Han havde mødt to unge smukke kvinder, og nu manglede der noget i hans liv.

Værdier til 10 mio. Bath.

Freelancerne havde efterladt deres ID kort på hotellet, og derefter var det bare knofedt og lidt professionelt håndværk fra politiets side, som skulle til.

Endnu mere rejsen Til Bangkok.

Til en lejlighed i Soi Ramkumhang 65, Bangkok.

De mistænkte freelancere blev navngivet som Khun Maliwan Wattana, 21, faktisk født I Petchaboon provinsen, og Khun Mayawee Wattana, 19, fra Nakorn Ratchasima provinsen.

Pigerne tilstod.

Værdierne som de havde neglet fra den bedøvede russer, havde de skam solgt til guldsmede i Maboonklong og The Mall shopping centeret i Bangkok.

Politiet forsøger nu at stampe de solgte genstand op gennem Bangkoks asfalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar