Populære indlæg

lørdag den 25. december 2010

Norsk millionær forsøgt kidnappet af falske politifolk

En norsk dollarmillionær og hans søn kæmpede sig her lørdag morgen fri af af falske politifolk, som først stoppede den bathbus, som den norske far og hans søn kørte i, hvorefter de forsøgte at tvinge den 53 årige Svein Tore Holtekjolen over i deres eneg blå Tyota.

Normanden som angiveligt har tjent sin formue i ejendomsettreprenør, havde i følge PattayaOne tilbragt aftenen, og det mest af natten med, i Walking Street i Pattaya.

Da de ville hjem ved 5- tiden gik de hen til Beach Road, hvor de hyrede en bathbus, som skulle bringe dem til Svein Tores hjem.

Da bathbussen kørte ad Second Road, paralelvejen til Beach Road, ved Soi Diana Inn, stod der nogle mænd midt på vejen, som stoppede bathbussen.

De fem thai-mænd udgav sig for at være pilitifolk, og de tog fat I den norske millionær, og forsøgte at trække manden ud af bathbusen, for at få ham over i deres Toyota, som ikke lignede en official politibil ret meget. For at sige det mildt.

Nordmanden og hans søn, skulle ikke ud at køre i en blå Toyota, med fem ganstere som kaldte sig politifolk.

Så de gjorde modstand. Dem medaldrende millionær har en krop så kraftig at han formodenlig ville være i stand til at lade alle fem ride ranke på hans ene overarm, hvis de da ellers ville sidde pænt, lidt som når de samme fem kører fem mand på en enkelt MC. Ja men det er altså en helt normal hyggevane for thailandske mænd. Og det som ligner.

Og ganske rigtigt. De fem kanaljer fik nok, og stak af i deres blå bil.

Snart blev de indhentet af ”blå blink” i Jomtien.

Ud af bilen med dem, ned på asfalten, og på med håndjern.

Faktisk havde politiet ikke behøvet at medbringe fem sæt håndjern.

Gangsterne havde nemlig selv nogle sæt i deres bil.

De fem er bag tremmer, de har tilstået, at de forsøgte at kidnappe nordmanden.

Politiet mener ikke, at de fem har været alene om den formodentlig planlagte kidnapning.

Efterforskningen fortsætter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar