Populære indlæg

tirsdag den 28. december 2010

Ekstra: 425 sociale svindlere snuppet i lufthavnen - nu tredobles kontrollen

Via Avisen: En række forsøgskontroller efter sociale bedragere i lufthavnen gav så mange fangster i 2010, at ordningen nu bliver permanent.

En forsøgsordning i 2010 fik 425 sociale bedragere i nettet, da de var på vej ud af landet.

Kontorchef i Pensionsstyrelsen Peter Andersen Hove, der har ledet kontrollerne, er overrasket over det høje antal.

"Oprindeligt var det her jo et testforsøg, vi satte i gang før sommerferien for at se om, der var noget at komme efter. Og resultaterne har i nogle tilfælde vist sig at være så rystende, at vi er fortsat," siger han til Ekstra Bladet.

De 425 svindlere blev snuppet på 12 kontroller, og beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) er fortørnet over den store fangst.

"Det er et alt for højt antal, og det er helt uacceptabelt, at svindlen er så markant," siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Derfor tredobler vi også kontrollen pr. 1. januar i Københavns Lufthavn og udvider tilsynet til andre lufthavne og grænseovergange. Og vi fortsætter lige så længe, der er noget at komme efter," fortæller hun.

Læs hele artiklen her:
http://avisen.dk/425-social-svindlere-snuppet-i-lufthavnen_139175.aspx?redir=newsletter&utm_campaign=guest_Guest&utm_medium=newsletter&utm_source=newsletter_Morning&newsletterqueueid=4628943

Ingen kommentarer:

Send en kommentar