Populære indlæg

søndag den 30. maj 2010

Phuket: Eks. Thai Bokse-stjerne arresteret for røverier da kajakroning gav for lidt

ThaiNøglen: Eks. Thai bokse-stjernen Chaisiri Boonman, bedre kendt med hans kunstnernavn Kwan-ngen Chokeladda, var en ud af to thai mænd I deres absolut bedste alder, som blev arresteret for at have begået mindst to såkaldte vejkant røverier i Phuket.

På en af de typisk thailandske pressekonferencer, ” Kan alle se dem? Kan alle se hvor dygtige politiet er? blev de anholdte presenteret.

Arnon Kongnoon, 21, er fra Satun, mens dagens store fangst, den pensionerede boksestjerne Khun Chaisiri, 21, er fra Krabi.

Med på pressekonferencen fulgt også den MC, som efter politiets mening havde været brugt til røverierne, og man fremviste desuden fem mobiltelefoner og 1.050 bath.

Eks boksestjernen Khun Chaisiri havde mere end 100 kampe på såkaldt top niveau I de legendariske boksearenaer i Bangkok, nemlig Lumpini og Ratchadamnoen, før en skade tvang manden til at pensionere sig selv.

Inden de to gik i gang med røverier, arbejdede de som professionelle kano roere for firmaer som betjente turister, har politiet forklaret.

Det var i følge politiet mesterbokseren som kørte MCen når parret gik action, mens kollegaen fra kajakroningen hoppede ud på det dybe kriminelle vand ved at rykke guldkæder og andre værdier fra medborgere. Kvinder stod øverst på deres ønskeliste når det gjaldt ofre.

Inden de to gik i action dækkede de nummerpladen med isolerbånd, forklarer politiet.

Det hele gik galt sådan for alvor da Khun Rattikarn Kahapana kl 14 igår anmeldte et overfald, hvor hun havde mistet sin skuldertaske med en mobiltelefon, kontanter og vigtige private documenter. Det var to mænd som havde begået røveriet Safari Pub I det sydlige Patong.

Blot en halv time senere fik politiet den næste ophidsede kunde I butikken.

Khun Sudarat Mupila, 25, helt oppe fra Nongkhai ved grænsen til Laos, anmeldte et røveri begået af to mænd på en MC, denne gang var røveriet sket ved indgangen til the Meridien Resort kompleks.

Det var ligesom for meget. To røverier på én halv time.

Vejspærringer røg op, lidt lige som de fiskenet, som de to røvere sikkert har set på deres kajak ture.

Ganske rigtigt. Kort tid senere ankom den selvpensionerede mesterbokser Khun Chaisiri og hans sekundant KhunArnon til vejspærringen nær ved Baan Kata School, men de nægtede at stoppe, og kørte med speederhåndtaget i bund mod Chalong rundkørslen.

Politiet optog jagten på de to, og det hele oplægget til den omtalte pressekonference endte da mesterbokseren væltede på sin MC. Og han slog sig faktisk.

Begge røvere tilstod at de havde begået hvad de selv beskrev som “mange” røverier i Phuket.

Politiet beder nu mulige ofre om at melde sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar