Populære indlæg

tirsdag den 18. maj 2010

Phuket: Malaysia udnytter Phukets problemer med skræmte turister

ThailandNøglen: Malaysia forsøger nu at lokke potentielle Thailand besøgende turister til deres egne attraktioner. Det sker i følge PhuketWan I et simpelt forsøg på at udnytte de problemer som Phukets turist industri er blevet påført af deres egne landsmænd, nemlig rødskjorterne.

Det betragtes ellers som dårlig opførsel i turist industrien, hvis et andet land forsøger at markedsføre sig selv i det land som gennemlever problemer, uanset om de er skabt af mennesker eller af naturen, skriver PhuketWan.

Malaysias minister for turisme, Datuk Seri Ng Yen Yen, er i den malaysiske avis The Star Online, citeret for at sige, at netop fordi Malaysia er placeret så tæt på Thailand, vil det være et særdeles fint alternativ til et besøg i Bangkok, i stedet for blot at afkorte ferien og tage hjem før tid.

The Star Online citerer:

“Turistministeriet (det malaysiske) samarbejder lokalt og i udlandet på at lokke bade malaysiske og udenlandske turister til at besøge Malaysiske attraktioner i stedet for at rejse hjem for tidligt, på grund af konflikten i Bangkok”.

“Vi vil lancere “The colors of Malaysia 2010” kampagne den 22. maj, og det er endnu en god begivenhed, som vi kan tilbyde turister, som står på nippet til at afkorte ferien”, siger den malayiske minister.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar