Populære indlæg

torsdag den 27. maj 2010

Phuket: Australske læger advarer mod thailandske kolleger

ThailandNøglen: Samtidigt med at en delegation af læger fra Phuket er på salgsturne i Australien (CosMediTour), udsender den australske lægeorganisation til forsigtighed, når det gælder brug af thailandske plastik kirurger.

Selv om det ikke er normalt at læger sætter spørgsmålstegn ved kollegers faglige kvalifikationer, holder de australske læger sig ikke tilbage, når det gælder udsigten til at miste omsætning til læger i udlandet, der tilbyder at udfører operationer til måske 10 % eller 30 % af hvad man tager for samme ydelse ”down under”, fortæller Phuket Gazette.

I følge en artikel i Xinhua torsdag aften, siger de australske lægers organisation AMA, at patienter ikke bør blande ferie og operationer sammen.

Og at besparelser ved selve operationen skal ses i forhold til øget risiko ved operationer i et såkaldt ferieland, og de problemer der vil opstå hjemme I Australien, hvis noget går galt efter hjemkomsten.

AMA´s næstformand Steve Hambleton, har til AAP udtalt:

”Hvis du vælger operation i udlandet, har patienten ikke den samme registrering af læger som vi kender til her i Australien. Og vi ved at den uddannelse vore australske læger har, er fremragende, og at de standarder vore læger arbejder under ligeledes er fremragende”.

Men CosMediTour´s direktør Christyna Kruczaj siger til sit forsvar:

"Thai registrering er baseret på US systemer vedr. Plastikoperationer”.

Christyna Kruczaj forklarer desuden, at hendes firma kun arrangerer rejser og ophold, men at hun kan formidle plastik operationer, alt inklusive, normalt svarer til mellem 20 % og 40 % af de australske priser, selv om priser dog ofte bestemmes af patienters individuelle valg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar