Populære indlæg

lørdag den 29. maj 2010

Phuket: Hustrus bebrejdelser gjorde ham til tyv

ThaiNøglen: En mand er blevet anholdt for at stjæle en massørs taske i Karon. Og han fortalte at det var hans kones evige bebrejdelser som havde gjort ham til tyv.

Hverken mere eller mindre.

Chalong Politi anholdte onsdag sen eftermiddag Khun Sittha Rattanaphan, 36, på Andaman Seaview Hotel i Karon, skriver Phuket Gazette.

En Honda motorcykel og en brun pose indeholdende 200 baht i kontanter, en mobiltelefon, en ATM-kort og vigtige personlige dokumenter, blev tilbageholdt som beviser i sagen.

Varerne tilhørte tyvens egen nabo, den 49-årige massør Kallaya Muangwichian, som er ansat i Familie Massage.

Under afhøringen fortalte Khun Sittha, som er flyttet helt fra Nakhon Sri Thammarat for at blive kriminel, at han arbejdede ved at hjælpe sin hustru med at lave og sælge mad i en butik ved siden af Nuanrat Gold Shop i Karon.

Træt af hans kones konstante beklagelser kørte han på sin motorcykel for at få en gang massage, fortalte han politiet.

Han blev hilst velkommen på Family Massage af fru Kallaya, men fortalte hende, at han måtte "vente på hans kone" før massage kunne begynde.

Da fru Kallaya blev optaget af noget andet, stjal han hendes taske, sprang på sin motorcykel, og drønede væk.

Ms Kallya forfulgte ham på hendes egen motorcykel, mens hun skreg om hjælp.

I krydset mellem strandvejen og Luang Por Chuan Road i Karon gik to unge mænd på en anden motorcykel for alvor i aktion. De sparkede til tyvens MC, så tyven væltede.

Khun Sittha flygtede så godt han kunne ind idet nærliggende Andaman Seaview Hotel, hvor han senere blev fanget, mens han skjulte sig under en trappe i vaskeri området.

Han tilstod senere forbrydelsen, og forsøgte at tørre alle sine problemer af på sin egen hustru, nemlig ved at påstå at det var konens bebrejdelser, som havde fået ham til at stjæle tasken.

Phuket Gazette beklager at der ikke kan meldes nyt om hustruens reaktion på hendes mands forbrydelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar