Populære indlæg

onsdag den 12. september 2012

Forsikrings-svindel: Turist anholdt for falsk anmeldelse


En turist anmeldte sent onsdag aften, at han var blevet overfaldet på et toilet, og havde mistet kontanter og en IPad. Politiet i Patong modtog anmeldelsen, og tog derefter ud til det butikscenter, hvor overfaldet skulle have fundet sted. 

Men der var ingen CCTV optagelser af et røveri. Til gengæld kunne der nemt laves en dokumentarfilm om turisten hyggelige aften i butikscentret. Derefter blev turisten, som er malaysisk statborger anholdt, anklaget for at afgive falk anmeldelse, formodentlig for at opnå erstatning fra en rejseforsikring.

Det er PhuketWan, som først bragte nyheden.

Det er anden gang indenfor ret kort tid, at en turist arresteres for at afgive falsk politianmeldelse. En ung australsk turist anmeldte at en tuk tuk chauffør havde voldtaget hende, men CCTV optagelser afslørede at hun var blevet kørt hjem til sin ventende kæreste af en MC chauffør. Det kostede hende 15 dages fængsel, og negativ omtale i hendes hjemland.

I den seneste sag er det så den 34 årige Naris Sharma, som dels kommer i avisen med navns nævnelse, dels kan han forvente en fængselsstraf.

Hans anmeldelse bestod i al enkelthed  en påstand om at han var blevet frarøvet 200.000 bath og en Ipad, af en mand som truede ham med en kniv. Det påståede røveri skulle være sket omkring kl. 21 onsdag aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar