Populære indlæg

fredag den 14. september 2012

Bestilte voldtægt af børn på Internettet


En svensk mand er nu i politiets varetægt, efter at han blev taget i at bestille voldtægt af børn i Filippinerne. Den betalende svensker skulle så overvære rædslerne på sin computer via webcam.

Manden, som er i halvtredserne, er blevet varetægtsfængslede på en mistanke om foranledige voldtægt af pr. langdistance. Det formodes at han har betalt en filippinsk kvinde til at arrangere seksuelle overgreb mod børn. De kriminelle rædsler skulle foregå foran et webkamera, så den svenske mand kunne følge overgrebene via sin computer i Sverige.

 "Han har siddet hjemme foran sin computer, som er forbundet til internettet, og haft kontakt med kvinder i Filippinerne," siger Liz Berglund fra det svenske rigspoliti til Sveriges Radio.

Hun fortsætter:

 "Han har betalt dem for at se børn, og så de har tilsluttet web-kameraer og derefter har kvinderne, ifølge hans krav, overfaldet børnene, mens han sad hjemme i sin stue og så på."

De involverede børn, var ofte familiemedlemmer, eller naboer for de kvinder, der undertiden ligefrem tog børnene ud af skolen, for at udføre de seksuelle overgreb, når de var manglede penge.

 Denne sag er unik i Sverige, selv om politiet dog har mistanke om, at forbrydelsen i sig selv er ikke noget nyt.

 "Det er første gang nogen er blevet afsløret i noget sådant i Sverige, men han er nok ikke den første, som gør den slags."
"Det er billigere på denne måde, manden som har den slags lyster, behøver du ikke at betale flybilletten. Der er folk i fattige lande, der er parate til at gøre den slags ting for pengene. Når vi spørger dem, hvad de gør med de penge, svarer de ofte 'Vi køber ris', ", udtalte Berglund til Sveriges Radio.

Manden blev anholdt i slutningen af ​​maj, og har siden da været bag tremmer i form af varetægtsfængsling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar