Populære indlæg

mandag den 10. september 2012

Bordelmutter og fire mindreårige anholdt for prostitution

En bordelmutter som solgte sex via Internettet, og fire mindreårige skolepiger røg i en politi-fælde og blev anholdt. De fire skoleelever forklarede, at de solgt sex, fordi de ville have penge nok til at more sig om natten.


Aktionen mod den kvindelige thai alfons og hendes fire mindreårige medarbejdere fandt sted fredag.Det skete  samarbejde mellem politiet og det thailandske børne og ungdomsværn.

De fire teenage-piger, blev anholdt i værelse nummer 217 på De Mock Hotel, som er placeret på Pracha Thippatai Road, i Pan Thom, i Phra Nakhon distriktet i Bangkok.


Pol. Oberstløjtnant Samrerng, der ledede aktionen har til PDN fortalt, at politiet havde efterforsket rapporter om online prostitution. Via det arbejde fandt man ret hurtigt frem til en alfons, som gik under navnet Khun Ging soi Mahadtha. Hun fandt kunder til mindst fire mindreårige skolepiger på nettet.

Politiet kontaktede derefter alfonsen, og bestilte fire mindreårige skolepiger til seksuelle ydelser. Prisen var 2000 bath pr styk.


Så politiet oprettet en brod, og undercover-agenter kontaktede frue, at indvilge i at betale 2.000 baht for seksuelle ydelser med hver pige.

Alfonsen fortalte politimanden hvor han kunne finde pigerne.

Men han kom ikke alene. 10 politifolk deltog i aktionen.

Efter deres anholdelser, fortalte de fire piger politiet, at de var alle gymnasieelever. De var blevet overbevist, eller anbefalet af venner og skolekammerater,  til at blive prostituerede, fordi de ikke havde penge nok, til at gå ud og more sig om aftenen.

Børne og ungdomsværnet har udsendt en advarsel til, hvad de kalder naive unge piger, om at de bliver udnyttet af Madams.

Unge piger, som tænker på at sælge deres kroppe til fremmede, opfordres til at opgive tanken, før end det er for sent.

Der er også en øget risiko for hiv-smitte blandt unge, der er involveret i prostitution. Og de vil måske senere inficere deres jævnaldrende med den dødelige virus.

Derefter blev de fire piger taget i forvaring. De kan forvente at blive anklaget for at engagere sig i prostitution.

Politiet vil nu foretage en grundig efterforskning, for at opspore bagmændene bag det ulovlige salg af sex med mindreårige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar