Populære indlæg

mandag den 3. januar 2011

Bjørn folder sig ud i Thailand

Via Fyns.dk: Thomas Bjørn, der i 2010 var en af de flittige spillere med 31 turneringer på Europa Tour’en, vil i år skære lidt ned på antallet af turneringer, men han sætter året hurtigt i gang.

På fredag er han på det europæiske hold, der på Black Mountain banen i Hua Hin i Thailand, spiller mod et udvalgt asiatisk hold.

Det er femte gang, Royal Trophy spilles, og anden gang Thomas Bjørn er med. Tidligere har både Søren Hansen og Søren Kjeldsen repræsenteret Europa i en match, der i sit format ligner Ryder Cup - holdmatchen, der spilles mellem USA og Europa.

Ryder Cup er langt mere prestigefyldt, men asiatiske spillere fører sig år efter år mere frem på verdensscenen - for eksempel har koreanerne nærmest sat sig tungt på toppen af kvindernes rangliste.

I Kina buldrer golfen frem, og ingen eksperter er i tvivl om, at kineserne i de kommende fem-ti år vil indtage en dominerende rolle - også hos mændene.

På det europæiske hold til Royal Trophy er ikke færre end fem forhenværende eller nuværende Ryder Cup-spillere med den sejrrige kaptajn, Colin Montgomerie i spidsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar